Skip to content Skip to footer

Shambhala

Shambhala Multi Dimensional Healing is een vorm van helende energie die verder bouwt op het reiki-systeem.

Bij de cursus Shambhala leer je gebruik te maken van universele energie om zo een healing te kunnen geven via handoplegging. Het vermogen tot healing is een bijproduct als je ingewijd wordt in Shambhala. Shambhala zet je dichter bij jezelf, versterkt jouw intuïtie waardoor je een duidelijkere richting zal ervaren in jouw levenspad. Shambhala draagt dus bij aan jouw spirituele groei. Shambhala kent 4 graden. Per graad ontvang je een inwijding, dit houdt in dat je “geopend” wordt om de energie van shambhala door te kunnen geven. Als je bent ingewijd is het haast een kwestie van “aanzetten” en de energie begint te stromen. Dit kan je gebruiken om pijn te verlichten, emoties op te ruimen en nog veel meer.

Is Shambhala hetzelfde als Reiki ?
Shambhala komt voort uit Reiki, de Shambhala energie is vele malen sterker. Je kunt Reiki vergelijken met een 5 Watt lamp en Shambhala met een 50 Watt lamp. Als je al ingewijd bent in Reiki kan Shambhala een verrijking en versterking zijn van de Reikienergie. Omdat je met een inwijding een eigen route naar de energie van Shambhala ontvangt zullen verschillende energiesystemen elkaar niet in de weg zitten.

Voor wie is het bedoeld / Kan ik het ook ?
Iedereen kan worden ingewijd in Shambhala MDH, je hebt geen speciale vaardigheden, ‘bijzondere gevoeligheid’ of vooropleiding nodig om met Shambhala te kunnen werken. Shambhala MDH is bedoeld voor iedereen die zich wil ontwikkelen. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je moet het alleen willen proberen!  Zeg ‘Shambhala Aan’ en plaats je handen eenvoudigweg daar waar je intuïtie zegt dat het moet, de energie zal daarheen gaan waar het nodig is. Zo eenvoudig is het, het klinkt haast te mooi om waar te zijn he ? Laat je verrassen tijdens de Shambhala 1 cursus en ervaar de eenvoud en schoonheid van Shambhala.

Met de Shambhala energie kan je jezelf en anderen helen maar je kan het ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt (huis)dieren en planten healen, je werk/woonruimte energetisch schoonmaken, je voedsel zuiveren, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen etc.  Shambhala is ook een gebruikelijke en effectieve methode om oude gewoontes en verslavingen los te laten en/of jezelf op fysiek, mentaal en/of emotioneel gebied te helpen herstellen.

De 4 graden van Shambhala

De 1e graad maakt het mogelijk jezelf en anderen te helen. Plaats je handen eenvoudigweg daar waar je intuïtie zegt dat het moet. Ook al tref je niet de ‘juiste’ plaats, de energie zal daarheen gaan waar het nodig is. Iedereen kan worden ingewijd en zodoende zichzelf helen. Je hebt geen speciale vaardigheden nodig om met Shambhala te werken. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, maar je moet het alleen willen proberen.

De 2e graad van Shambhala stelt je in staat mentaal helende energie te sturen naar mensen of plaatsen die ver weg zijn. Je ontvangt hiervoor symbolen en je leert deze te gebruiken.

Bij de 3e graad ontvang je nog meer symbolen. Je voelt de energie sterker dan in niveau 2 en je leert hoe je kunt inwijden in Shambhala MDH niveau 1.

De 4e graad is de Mastergraad. Bij de inwijding ontvang je in totaal 352 symbolen. Deze symbolen hoef je niet te onthouden. Ze worden direct in je energieveld geplaatst en komen tevoorschijn als je ze nodig hebt bij het werken met Shambhala. Op dit niveau ontvang je symbolen die helpen bij het helen van de spirituele lagen.

Anderen inwijden
Na het verkrijgen van de 4e graad, ben je ook in staat om anderen in de 4 niveaus in te wijden. Hoewel dat misschien niet je motief is voor het leren van Shambhala, kun je verrast worden met de ontdekking dat je het toch graag met anderen wilt delen.

Kosten per niveau € 155,-.
De cursussen omvatten normaliter een ochtend of middag of avond deel van ± 3 uur.

Direct Inschrijven?
Op de contactpagina vindt u het inschrijfformulier

Praktijk Blauwe Regen © 2022