Skip to content Skip to footer

Hoe werken de Energie-Inspiratie-Kaarten

De Blauwe Regen energie-inspiratie kaarten zijn er om je te helpen bij kleine en grote vragen. Het zijn inspirerende kaarten die je iedere dag kunt gebruiken. Gebruik ze om een innerlijke boodschap tot uiting te laten komen of laat de kaarten de kracht voor die dag uitstralen.

De energiekaarten helpen je om antwoorden te vinden en stimuleren je om uitdagingen aan te gaan. De energie die je van de kaarten ontvangt kun je gebruiken om persoonlijke doelen te bereiken. De energiekaarten helpen je de balans te bewaren in je leven. Om nieuwe stappen te zetten en om het vertrouwen in jezelf te (her)vinden.

De kaarten kun je ook gebruiken als ondersteuning bij een meditatie. Herhaal de boodschap als mantra in je hoofd of gebruik de afbeelding en haar energetische kracht om tot een diepe meditatie te komen.

De set bestaat uit 33 kaarten verpakt in een fraai bewaardoosje. Een onmisbare ondersteuning om sterker in je eigen kracht te staan. De kaarten zijn onderverdeeld in 6 categorieën van 5 kaarten en 3 gouden regen kaarten met een bijzondere betekenis.

VOOR WIE ZIJN DE BLAUWE REGEN ENERGIE-INSPIRATIEKAARTEN?
  • Voor iedereen die een dagelijks reminder aan het eigen zijn kan gebruiken
  • Voor iedereen die zich bewust en onbewust kleine en grote levensvragen stelt
  • Voor iedereen die zich graag met focus op een thema richt
WAT KUNNEN DE ENERGIE-INSPIRATIEKAARTEN VOOR JOU BETEKENEN?

Een energie-inspiratiekaart kan soms heel simpel zijn, maar toch van grote waarde. Bij het trekken van een kaart is het belangrijk om te begrijpen wat er staat. Je trekt áltijd de kaart die op dat moment het beste bij je past! Maar de kaarten kunnen ook bepaalde zaken in je leven weer even onder de aandacht brengen, ze kunnen je er even weer met volle aandacht op laten focussen. De kaarten kunnen je dus op diverse manier helpen en ondersteunen. En daarmee je in je dagelijks leven verder helpen.

HOE GEBRUIK JE DE ENERGIE-INSPIRATIEKAARTEN?

Schud de kaarten en leg ze op de kop voor je neer. Ontspan je, haal diep adem en doe je ogen dicht. Als je wilt, denk je aan de vraag die je bezighoudt. Pak een kaart. Vertrouw erop dat je vanuit je innerlijk de kaart selecteert die je nodig hebt om jou op dit moment te inspireren.

Gun jezelf deze waardevolle ondersteuning. Laat je dag na dag inspireren en trek morgen nog de eerste kaart. Bestel vandaag nog je eigen set kaarten hier op de website.